Zelfs de langste reis begint met een eerste stap

lao-tzu

-Over mijzelf

een paar details

maja motylińska

-

PSYCHOLOOG, Oplossingsgericht Therapeut (SFBT)

Ik kom oorspronkelijk uit Polen, maar in de afgelopen 20 jaar heb ik in verschillende landen in Azië, Amerika en Europa gewoond, kinderen gekregen, gestudeerd en gewerkt. Mijn eerste hands ervaring om zich als expat proberen aan te passen aan een andere cultuur, helpt mij om de uitdagingen te begrijpen waarmee de internationale gemeenschap wordt geconfronteerd door in het buitenland te wonen en werken.

Ik studeerde psychologie in Singapore bij de SIM universiteit, waar ik mijn Bachelor (BSc) diploma haalde, goedgekeurd door de Open University UK. Daarna heb ik gestudeerd aan een college in Maryland, USA, waar ik een semester Psychology Studies cum laude hebt voltooid. Ik ben vervolgens afgestudeerd met een Master's Degree (cum laude) aan de Universiteit van Sociale Wetenschappen en Geesteswetenschappen in Polen (SWPS in Sopot. Specialisaties: Klinische Psychologie, Verslavingspreventie en therapie).

Werkervaring heb ik opgedaan in Polen in het Regionaal Psychiatrisch Ziekenhuis in Gdansk en Gdynia's Crisis Interventie Centrum. Ik ben afgestudeerd in Basic Systemische Therapie Training "Familie als een System" en ben gecertificeerd als Oplossingsgericht Therapeut (SFBT).

Verder volg ik regelmatig conferenties, trainingen en cursussen om mijzelf verder te ontwikkelen als psycholoog. Momenteel woon ik in Rotterdam, Nederland, waar ik mijn eigen praktijk heb. Ik werk in het Pools en in het Engels met individuele cliënten, stellen en dyades (bijvoorbeeld moeder en kind). Mijn werk staat onder supervisie.

een afspraak maken